×
sigurimi, 7 mars 2012
Rifillimi i monitorimit të aktivitetit bërthamor të Phenianit nga Agjencia Ndërkombëtare
Shpërthimi më i fuqishëm X-ray, që nga gushti i vitit 2011, ndodhi natën e së mërkurës në Diell.
Kina ka vendosur të kthejë në vend të gjithë punëtorët dhe specialistët e vet,  të cilët punojnë aktualisht në Siri.
Departamenti Amerikan i Shtetit u rekomandoi të gjithë qytetarëve amerikanë të braktisin urgjentisht Sirinë, për sa kohë është e mundur një gjë e tillë, dhe të përmbahen nga çfarëdo lloj vizitash në këtë vend.
SHBA shprehen të gatshme për të zbuluar një pjesë të dokumenteve të tyre sekrete në lidhje me mbrojtjen antiraket, me qëllim që të zhdavaritin shqetësimet e palës ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
9
10
14
15
16
17
18
21
24
25
31