×
sigurimi, 6 shkurt 2012
Aeroplani "Boeing-737-800" i kompanisë ajrore “Jakutia” (“Yakutia”), të cilit gjatë kohë
Më shumë se 100 veta - 90 pasagjerë dhe 13 anëtarë të ekuipazhit - u intoksikuan në anijen turistike “Ruby Princess” më 5 shkurt, njoftojnë mjetet amerikane të informimit masiv.
Autoritetet libiane kanë konfirmuar se siguria e Ambasadës ruse në Tripoli do të garantohet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
11
12
18
19
23
25
26