×
sigurimi, 1 shkurt 2012
Ekspertët e Agjencisë Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA), t
Grupi aeroplanmbajtës i Flotës Ushtarake Detare të Rusisë i kryesuar nga kryqëzori “Admiral Kuznecov” doli në Oqeanin Atlantik, ku do të vazhdojë manovrat, njoftoi të martën Zëdhënësi i Flotës Veriore ruse Vadim Serga.
Konferenca e Munihut për Sigurinë mund të bëhet ndërmjetëse në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve ekzistuese midis Rusisë dhe NATO-s për çështjen e mbrojtjes antiraket (MAR).
Marrëdhëniet e SHBA-ve me Irakun janë nën kërcënim
Që nga dita e sotme Rusia vendos kufizime të përkohshme për importimin e kafshëve (bagëtisë) nga disa vende evropiane. Kjo masë është e lidhur me përhapjen e virusit Schmallenberg në këto shtete.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
11
12
18
19
23
25
26