×
sigurimi, 27 janar 2012
Mbrojtja ajrore-kozmike (MAK) e Rusisë do të riarmatoset plotësisht, deri në vitin 2020, me kompleksin e kombinuar raketor zenit, “Pancir-C1” dhe me komplekse C-400 dhe “Vitjaz”. Këtë e bëri të ditur përfaqësuesi zyrtar i MAK-së, koloneli Aleksei Zollotuhin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
18
21
22
28
29