×
sigurimi, 13 dhjetor 2011
Presidenti amerikan Barack Obama iu drejtua autoriteteve iraniane me kërkesën për t’i kthyer SHBA avionin e papilotuar amerikan të rrëzuar prej forcave ajrore të vendit. Aparati fluturues në fjalë shkeli hapësirën ajrore të Republikës Islamike më 4 dhjetor.
Forcat Ajrore të Rusisë u pajisën me 4 bombardues të rinj të linjës së parë të frontit Su-34.
Rusia dhe Azerbajxhani po fillojnë në Baku bisedimet për stacionin e radiolokacionit “Gabala&rdquo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
22
23
24
25
28
29
31