×
sigurimi, 4 dhjetor 2011
Rrjedhja e rreth 45 tonë uji radioaktiv u zbulua në pajisjen për pastrimin dhe dekontaminimin
Trupat e Qarkut Jugor Ushtarak të Rusisë në vitin 2011 u pajisën me disa qindra njësi automjete të reja të blinduara, komplekse raketore dhe sisteme komunikimi (ndërlidhjeje), deklaroi Kreu i shërbimit për shtyp të Qarkut Jugor Ushtarak, koloneli Igor Gorbul.
Sot anija e rojes (vëzhgimit) bregdetare “Lladnij” («Ладный») e Flotës s
Forcat iraniane të mbrojtjes kundërajrore rrëzuan një aparat fluturues të papilotuar amerikan që shkeli kufirin ajror në rajonet lindore të Republikës Islamike, njoftoi Kanali televiziv iranian Press TV
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
22
23
24
25
28
29
31