×
sigurimi, 3 gusht 2011
Marinarët ushtarakë rusë dhe amerikanë duhet të shfrytëzojnë çdo mundësi për kontakte bilaterale dhe shkëmbim përvoje në garantimin e sigurisë në det dhe në ujërat bregdetare.
Ministri i Brendshëm rus Rashid Nurgalijev, gjatë fjalës së marrë në Habarovsk (Lindja e Largët e Rusisë), njoftoi se në Rusi veprojnë rreth 7.500 site ekstremiste.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
4
5
6
7
8
13
14
18
20
21
22
24
25
27
28
30