×
sigurimi, Mars 2011
Rusia dhe SHBA do të zhvillojnë më 22 mars shkëmbimin e parë të informacionit mbi rezervat e armatimeve të veta në kuadër të Traktatit № 3 mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO). Kjo parashikohet nga protokolli i posaçëm që i bashkangjitet Traktatit.
Ministrat e energjetikës të BE janë dakort për vendosjen e normave unike të sigurisë në elektrostacionet atomike, deklaroi Ministri i Industrisë i Francës Eric Besson pas përfundimit të raundit të negociatave në Bruksel.
Kreu i Ministrisë së energjetikës i Rusisë Sergei Shmatko propozon të krijohet nj
Presidenti i Federatës Ruse deklaroi, se projekti i elektrostacionit të ri atomik në Akkuyu, të cilin Rusia ka ndërmend ta ndërtojë në Turqi, nuk ka nevojë për përsosjen e sistemeve të sigurisë pas katastrofës në Japoni.
Dimitri Medvediev do të dëgjojë sot raportin e Nënkryeministrit Igor Seçin
Gjatë video-konferecës që zhvilloi këto ditët e fundit me Presidentin e
Sindikata Ruse e Marinarëve po fillon fushatën nën devizën “SOS
Vendosja e armatimeve në hapësirën kozmike dhe sistemi i njëanshëm i Mbrojtjes antiraket nuk mund të injorohen kurrsesi në procesin e çarmatimit bërthamor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31