×
sigurimi, Janar 2011
Në Rusi po përgatisin doktrinën e re të sigurisë energjetike të vendit, njoftoi Sekretari i Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse Nikollai Patrushev.
SHBA-s nuk synojnë, siç u premtua, të largohen nga Afganistani në vitin 2014. Nuk la të dyshohej për këtë Nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara Jiseph Biden, që ndodhet në Kabul.
Irani po i demonstron Perëndimit “vullnetin e vet të mirë” në çështjen që ka të bëjë me problemin e rregullimit të programit bërthamor të vendit dhe e fton atë të vizitojë objektet e veta bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31