×
sigurimi, 16 korrik 2010
  Situata me sigurinë në Evropë si dhe përgatitja e samitit të OSBE-s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
3
4
10
11
12
13
14
15
17
18
22
23
24
25
27
28
29
30
31