×
sigurimi, Korrik 2010
  Ngarkimi i gjithë përgjegjësisë për garantimin e sigurisë mbi ushtrinë afgane aty nga viti 2014 nuk është gjë tjetër veçse "cinizëm" i hidhur.
  A do të dijë vallë Afganistani pas 4 vjetësh të zgjidhë
  Diskutimet, debatet, mund të thuhet, në lidhje me Traktatin e ri ruso-amerikan për reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) në SHBA dolën përtej kufijve të komiteteve profilore të Senatit.
"Aktualisht e ardhmja e NATO-s varet nga ajo, në se do të zërë apo jo në të Rusia vendin  e vet". Kështu mendon politologu i autoritetshëm në Gjermani Christoph Bertram, në të kaluarën Drejtor i Institutit londinez të studimeve strategjike.
  Situata me sigurinë në Evropë si dhe përgatitja e samitit të OSBE-s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
2
3
4
10
11
12
13
14
15
17
18
22
23
24
25
27
28
29
30
31