×
sigurimi, Mars 2010
    Rusia në diskutimet e zhvilluara në Gjenevë për garantimin e sigurisë në Transkaukazi propozoi projektin e dokumentit mbi mospërdorimin e forcës për Gjeorgjinë, Abkhazinë dhe Osetinë e Jugut, njoftoi Kreu i delegacionit rus Grigori Karasin.
  Presidentët e Rusisë dhe SHBA-s, përkatësisht, Dimitri Medvediev dhe Barak Obama
Presidentët e Federatës Ruse dhe SHBA-s do të nënshkruajnë Traktatin mbi
  Përfundimin e Traktatit të ri ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) e pengon refuzimi, mosdashja e SHBA-s për të përfshirë në marrëveshje problematikën e Mbrojtjes Antiraket (MAR).
Rusisë dhe SHBA-së i kanë mbetur që të bashkërendisin vetëm
  Katër ushtarakë të kontigjentit të NATO-s vdiqën si rezultat i një sërë shpërthimesh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
2
3
5
6
7
8
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
24
27
28
29
30