×
Shën Petersburgu, 21 maj 2013
Problemet më të rëndësishme mjedisore të Rusisë dhe të mbarë botës do të diskutojnë pjesëmarrësit e Kongresit Ekologjik Ndërkombëtar të Nevës që po hapet në Shën Petersburg. Ata do të shqyrtojnë çështje të tilla si zhvillimi i "energjetikës së gjelbër", sigurimi mjedisor, problemet e riciklimit të mbeturinave shtëpiake dhe mbetjeve industriale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
31