×
Shën Petersburgu, 19 qershor 2012
Forumi i 16-të Ekonomik Ndërkombëtar starton këtë të enjte në Shën-Petersburg. Programi i “Davosit rus”, siç e quajnë ndryshe Forumin e Petersburgut, këtë vit është i përplotë në mënyrë të paprecedentë. Më shumë se 1500 të ftuar dhe pjesëmarrës, midis të cilëve edhe liderë botërorë, përfaqësues të elitave të biznesit dhe ekonomisë, do të shqyrtojnë temat më aktuale të kohës sonë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
6
9
10
11
12
14
15
16
17
18
23
24
25
26
27
28
30