×
popullsia, 2011
Qendra mbarëruse për Hulumtime të Opinionit Publik (VCIOM) në sondazhin e vet social tradicional në vigjilje të Vitit të Ri, të zhvilluar më 17-18 dhjetor, anketoi 1.600 banorë në 46 rajone, qarqe dhe republikave të Federatës Ruse.
Serbët e Kosovës kanë ngritur përsëri barrikada të reja në hyrje të pikës kufitare “Jarinje” në veri të republikës së vetëshpallur.
Autoritetet kineze përcaktuan kufirin e ri të varfërisë për banorët e zonave rurale.
Banori i 7-miliardtë i Tokës doli në dritë në të gdhirë të 31 tetorit, ndërsa më saktë, më 00.02 sipas orës lokale. Ai u bë foshnja djalë që u lind në qytetin e Kaliningradit (zona veriperëndimore e vendit).
Banori i 7-miliardtë i Tokës u lind sot në qytetin rus të Kaliningradit (zona veriperëndimore e vendit).
Popullsia e planetit këtë vit do ta tejkalojë shifrën 7 miliardë banor
Çmimet botërore të produkteve ushqimore u rritën deri në 33% në
Qendra mbarëruse e Studimit të Opinionit Publik (rus. ВЦИОМ) bëri publike rezultatet e anketimit
Indeksi i besimit të konsumatorit në Rusi, i cili reflekton pritjet e përgjithshme konsumatore t
Çfarë masash janë të afta që të frenojnë rritjen e pabarazisë sociale? Kjo pyetje po vjen duke u bërë gjithnjë e më aktuale.
Rusia, Bota, popullsia, varfëria, shtresëzimi social
Popullsia e Tokës do të arrijë në 9 miliardë njerëz aty
Aty nga viti 2050 në Tokë do të jetojnë më tepër se
Ulja e numrit të popullsisë në Rusi për 5 vjet të realizimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31