×
popullsia, 2009
Viti 2009 për Rusinë, si dhe për gjithë botën, ishte mjaft
Po ç'pamje ka jeta e përditshme e Rusisë së re, e cila u formua gjatë periudhës së çmimeve të larta të naftës? Një pyetje të tillë shtron revista "Itogi" ("Përfundimet").
Gjatë viteve të pavarësisë popullsia e Ukrainës u reduktua me 6 milionë njerëz. Të dhëna të tilla bëri publike Këshilli i sigurimit kombëtar dhe mbrojtjes së vendit.
Detyrat kryesore të shtetit rus janë përmirësimi i cilësisë së jetesës së qytetarëve dhe modernizimi i ekonomisë. Për këtë njoftoi Presidenti Dimitri Medvediev në mbledhjen e Këshillit të ligjëvënësve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31