×
kufiri, 6 maj 2013
Sot rojet kufitare afgane dhe pakistaneze hapën zjarr kundër njëri-tjetrit. Sipas fjalë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
11
12
14
16
17
18
19
20
21
25
26
27
29
30
31