×
kufiri, 24 prill 2013
Japonia dhe Kina janë duke negociuar për mundësinë e zhvillimit të bisedimeve
Koreja e Veriut po ndërton barrikada prej drurësh, gurësh dhe çimentoje në territorin që kufizohet me Korenë e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
6
7
8
9
13
14
18
20
21
25
27
28
29
30