×
kufiri, 7 mars 2013
Sipas mendimit të Kryeministrit serb, në vitet e ardhshme Serbinë e pret një punë
Autoritetet irakiane mbyllën pikën e kontrollit "Yarubiya" në kufirin me Sirinë dhe d
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
5
6
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
29
30
31