×
kufiri, 12 nëntor 2012
Aviacioni sirian ndërmorri sulme ajrore mbi rajonin në kufi me Turqinë, si pasojë ka të vrarë dhe të plagosur. Sipas të dhënave të mediave turke, si rezultat i bombardimit të zonës së banuar siriane Ras al-Ain u vranë rreth 50 persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
5
10
11
13
14
15
17
18
19
21
22
24
25
28
29