×
kufiri, 3 tetor 2012
Në SHBA, në shkretëtirën e Arizonës në kufi me Meksikën, u hap zjarr me armë mbi patrullën kufitare. Një ushtar i stafit të rojes kufitare amerikane u vra dhe një tjetër u plagos.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
10
13
14
15
16
17
19
20
21
22
25
27
28
30