×
kufiri, 27 shtator 2012
Autoritetet e Sudanit dhe Sudanit të Jugut, pas katër ditë negociatash, arritën në një marrëveshje për krijimin e një zone të demilitarizuar kufitare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
18
21
22
23
28
29
30