×
negociata, 19 shkurt 2013
Përfaqësuesja e Lartë e BE-së për Politikë të Jashtme
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Mbreti i Jordanisë Abdallah II po diskutojnë në kuadër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
8
9
10
15
16
17
22
23
24
26