×
negociata, 5 shtator 2012
Në kryeqytetin e Etiopisë rifilluan bisedimet midis Sudanit dhe Sudanit të Jugut. Qëllimi i dialogut është përfundimi i marrëveshjes kufitare ndërmjet dy shteteve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28
29
30