×
negociata, 2 gusht 2011
Për zgjidhjen e konfliktit midis Muammar Gaddafit dhe opozitës në Libi nevojitet një periudhë kalimtare. Për këtë deklaroi Përfaqësuesi i MPJ të Rusisë Sergei Vershinin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31