×
Papa i Romës, 28 mars 2013
Mijëra pelegrinë dhe turistë po udhëtojnë drejt Romës pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
7
9
10
15
16
17
23
24
25
26
29
30
31