×
Papa i Romës, 11 mars 2013
Njëqind e pesëmbëdhjetë kardinalë do të mblidhen më 12 mars në Cappella Sistine të Vatikanit për të zgjedhur Papën e ri. Askush tani për tani nuk është në gjendje të parashikojë saktësisht se kur do të shpallë Konklava emrin e Pontifikut të 266-të të Selisë së Shenjtë. Shpresohet se kjo do të ndodhë para 24 marsit - të Dielës së Palmave katolike. Dhe me siguri para të Dielës së Pashkës - më 31 mars.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
7
9
10
15
16
17
23
24
25
26
29
30
31