×
Papa i Romës, 1 mars 2013
Kështu pra, Benedikti XVI abdikoi. Vatikani është tani në gjendjen e Sede vacante - fronit vakant. Në pritje të mbajtjes së Konklavës dhe rezultateve të saj mbarë bota po përpiqet të parashikoje - cili mund të bëhet kreu i ardhshëm i Kishës Katolike Romake. Kandidatë nga vende të ndryshme të botës ka shumë, duke përfshirë edhe jo-evropianë.
Korrespondenti i Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" në një bisedë telefonike me Z
Rrobaqepësin kolumbian, që qepte rrobat për Papën Benedikti XVI, i cili dha dorëheqjen nga froni, e udhëzuan të qepë veshje klerikësh për tre persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
7
9
10
15
16
17
23
24
25
26
29
30
31