×
Bullgaria, Maj 2013
Të martën rreth 200 persona organizuan një protestë në qendër të kryeqytetit bullgar kundër përbërjes së re të qeverisë, të propozuar nga Presidenti i vendit.
Të enjten kamionistët bllokuan lëvizjen e automjeteve në dy pika kufitare në
Partia e qendrës së djathtë GERB - ("Qytetarët për Zhvillim Europian të Bullgarisë") e kryesuar nga ish-Kryeministri Bojko Borisov mori numrin më të madh të votave në zgjedhjet parlamentare në Bullgari.
Në fshatin bullgar Belasica sot u inaugurua rruga e quajtur "Kremlin". Në aktivitetin kushtuar Ditës së Fitores mbi nazizmin morrën pjesë përfaqësues të administratës vendore, stafi i misionit diplomatik të Federatës Ruse si dhe figura publike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31