×
Bullgaria, Shtator 2012
Në jug të Bullgarisë në qytetin e Pazarxhik 13 persona dolën para gjyqit nën akuzat për propogandim të islamit radikal.
Rusia rriti deri në 1 miliard euro kërkesën ndaj Bullgarisë për shkeljen e kontratës për ndërtimin e elektrostacionit atomik "Belene".
Bullgaria shtyu planet për t'u bashkuar me eurozonën për shkak të përkeqësimit të situatës ekonomike në Bashkimin Europian dhe pasigurisë për të ardhmen e tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30