×
festa, 24 maj 2013
Rusia kremton sot Ditën e Shkrimit dhe të Kulturës sllave. Në lidhje me festimet e rastit në të gjithë vendin po zhvillohen aktivitete nga më të ndryshmet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
5
7
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
30
31