×
festa, 24 tetor 2012
Në kushtet e rritjes së paqëndrueshmërisë në vendet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe në rajonet e tjera, Organizata e Kombeve të Bashkuara feston sot 67-vjetorin që nga dita e themelimit të saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31