×
festa, 29 dhjetor 2011
Më shumë se 20.000 shpëtues dhe bashkëpunëtorë të organeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31