×
festa, Dhjetor 2011
Më shumë se 20.000 shpëtues dhe bashkëpunëtorë të organeve
Aviacioni i largët i Forcave Ushtarake Ajrore të Rusisë feston 97 vjetorin e themelimit të vet.
18 vjet më parë, në vitin 1993, më 12 dhjetor u miratua Ligji themelor i vendit, i cili përcaktoi bazat e rendit publik, të drejtave dhe lirive të qytetarëve të vendit, kompetencat dhe funksionet e organeve të pushtetit.
Dita e Heronjve të Atdheut, e cila kremtohet më 9 dhjetor në Rusi, ka një traditë mjaft të hershme. Në vitin 1769 Perandoresha Ekaterina e II në këtë ditë themeloi Urdhërin e Shën Gjergjit.
Sot në Rusi kremtohet Dita e Heronjve të Atdheut. Kjo datë e shënuar i
Rusia, festa, Dita e Heronjve të Atdheut
Moska po përgatitet në mënyrë mjaft aktive për të pritur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31