×
Krishtlindjet, Dhjetor 2009
Në rrugën e vet drejt tolerancës së gjithmbarshme bota mund të humbas
Muzikën, poezinë dhe pikturën sintetizon në vetvete Festivali i Krishtlindjeve, i cili për të dytin vit me radhë po zhvillohet në Moskë nga violinisti dhe dirigjenti i famshëm rus Vladimir Spivakov. Ai do të zgjasë deri më 12 janar.
Papa i Romës Benedikti i XVI i bëri thirrje për paqe dhe solidar
Një grua adhuruese iu hodh në qafë Papës së Romës Benedikti XVI-të përpara fillimit të meshës së Krishtlindjeve në Vatikan.
  Në Finlandë, sipas traditës së vjetër, u shpall paqja e Krishtlindjeve-t
  Të krishterët perëndimorë në të gjithë botën, duke përfshirë edhe Rusinë, po përgatiten për të festuar Krishtlindjet. Aktualisht, 500 mijë qytetarë rusë praktikojnë krishtërimin e ritit perëndimor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
30