×
luftë, 16 shtator 2013

Një ditë pas arritjes së marrëveshjes për likujdimin e armëve kimike siriane midis Rusisë dhe SHBA-së trupat e Presidentit Bashar Al-Assad u hodhën në sulm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
21
22
23
25
28
29