×
luftë, 31 maj 2013
Tre shtetasit e huaj të vrarë në Siri, të cilët luftonin në
Një shtetase amerikane, një qytetar britanik dhe një shtetas i një vendi tjetër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
23
25
26