×
luftë, 3 maj 2013
Sipas fjalëve të Përfaqësueses së Lartë të BE-së për Politikë të Jashtme dhe Siguri Catherine Ashton, "zgjidhja e vetme për t'i dhënë fund dhunës është dialogu politik".
2 shpërthime buçitën të premten në aeroportin ndërkombë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
23
25
26