×
luftë, 24 prill 2013
Disa media arabe dhe perëndimore janë duke zhvilluar kundër Sirisë një luftë informative në shkallë të gjerë dhe me mjetet më bashkëkohore, duhet thënë. Tipari kryesor i saj - rrjedha e informacionit e drejtuar për diskreditimin e autoriteteve legjitime të këtij vendi.
Rreth 500 qytetarë evropianë po luftojnë kundër trupave qeveritare në anën
Përfaqësuesi Special i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe për Sirin
Koreja e Veriut po ndërton barrikada prej drurësh, gurësh dhe çimentoje në territorin që kufizohet me Korenë e Jugut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
3
6
7
9
10
13
14
15
19
20
21
27
28