×
luftë, 21 janar 2013
Kreu i grupit "Të nënshkruarit me gjak" Mokhtar Belmokhtar më 21 janar u shfaq n
Trupat ushtarake të Francës dhe Malisë hynë ditën e hën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
5
6
8
9
11
12
13
19
20
24
25
26
27
30
31