×
luftë, 29 nëntor 2012
I dërguari i posaçëm i OKB dhe Lidhjes Arabe Lakhdar Brahimi deklaroi se ai
Rebelët sirianë u përpoqën të sulmojnë bazën ushtarake
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
8
10
11
12
13
14
17
18
23
24
25
30