×
luftë, 7 nëntor 2012
Luftëtarët e Ushtrisë së Lirë Siriane qëlluan sot mbi pallatin presidencial në Damask, aeroportin ushtarak të kryeqytetit "Mazza" dhe mbi një prej ndërtesave të shërbimit të sigurimit të shtetit, njofton kanali televiziv "Al-Arabiya".
Dhjetëra njerëz u vranë dhe plagosën natën e kaluar si
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
8
10
11
12
13
14
17
18
23
24
25
30