×
luftë, 2 tetor 2012
Trupat ushtarke siriane po kryejnë një operacion antiterrorist në afërsi të Damaskut, në rrezen 8-12 kilometra. Komanda e ushtrisë ka vënë si qëllim të pastrojë krejtësisht rrethinat veriore dhe lindore të kryeqytetit nga militantët e grupeve ekstremiste.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
31