×
luftë, Shkurt 2012
Situata rreth Iranit po bëhet me kalimin e çdo ditë gjithnjë e më e tensionuar.
Veprimi ushtarak kundër Iranit do të ketë pasoja mjaft të rënda p
Një vit më parë filloi lufta civile në Libi. Formalisht ajo përfundoi pas tetë muajsh, kur Muammar Gaddafi u zu rob dhe u vra në një nga rajonet e qytetit të tij të lindjes Sirte.
Pothuajse deri në dy herë e gjysmë që nga marsi i vitit 2012 do të rrisë Irani shpenzimet për mbrojtjen. Për këtë deklaroi Presidenti i Republikës Islamike Mahmoud Ahmadinexhat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
28
29