×
luftë, 23 mars 2011
Në Libi trupat e Muammar Gaddafit rifilluan luftimet ndaj qyteteve në lindje dhe në perëndim të Tripolit. Lideri libian nuk ka e humbur shpresën për kthimin e  kontrollit ndaj qyteteve Mistrat, Ez-Zintan dhe Axhabei.
Në Kremlin nuk besojnë, se regjimi i Muammar Gaddafit është i gatshëm për negociata për ti dhënë fund dhunës, deklaroi në intervistën e vet për Agjencinë informative ITAR-TASS Ndihmës presidenti i Federatës Ruse Sergei Prihodko.
Në NATO konfirmuan gatishmërinë e pjesëmarrjes në operacionet e koalicionit ndërkombëtar në Libi.
Parlamenti rus deklaroi për vendimin e mospërdorimit të forcës ushtarake kundër Libisë. Në vendimin “Mbi situatën në Libi” parlamentarët rusë shprehën shqetësimin e vet në lidhje me format e operacionit ushtarak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
26
27
31