×
luftë, Mars 2011
SHBA filluan hedhjen e me tepër se 4 mijë marinarëve dhe këmbësorëve të vet të marinës në rajonin e Detit Mesdhe për mbështetjen e operacionit të koalicionit në Libi.
Në Libi trupat e Muammar Gaddafit rifilluan luftimet ndaj qyteteve në lindje dhe në perëndim të Tripolit. Lideri libian nuk ka e humbur shpresën për kthimin e  kontrollit ndaj qyteteve Mistrat, Ez-Zintan dhe Axhabei.
Në Kremlin nuk besojnë, se regjimi i Muammar Gaddafit është i gatshëm për negociata për ti dhënë fund dhunës, deklaroi në intervistën e vet për Agjencinë informative ITAR-TASS Ndihmës presidenti i Federatës Ruse Sergei Prihodko.
Në NATO konfirmuan gatishmërinë e pjesëmarrjes në operacionet e koalicionit ndërkombëtar në Libi.
Parlamenti rus deklaroi për vendimin e mospërdorimit të forcës ushtarake kundër Libisë. Në vendimin “Mbi situatën në Libi” parlamentarët rusë shprehën shqetësimin e vet në lidhje me format e operacionit ushtarak.
Rusia është e gatshme të dalë në rolin e ndërmjetëses në rregullimin e situatës së krijuar rreth Libisë, deklaroi të hënën, më 21 mars, përpara gazetarëve Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
26
27
31