×
Transkaukazia

Rusia synon të forcojë pozitat e veta në Kaukazin e Jugut, deklaroi Presidenti rus Vladimir Putin.

Askush nuk do të mund të ndryshojë dot realitetet e reja aktuale në Transkaukazi. P
Problemi i riarmatimit në vazhdim të Gjeorgjisë dhe rivendosjes së potencialit të saj ofensiv ka nevojë për një zgjidhje urgjente.
Thirrjet e palës gjeorgjiane për futjen në territonin e Abkhazisë dhe Osetisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31