×
bankat, Tetor 2012
Banka Qendrore e Gjermanisë - Bundesbank - ka vendosur të kthejë 150 ton ar, i cili u depozitua
Prokuroria e qytetit të Nju Jorkut (SHBA) u drejtua në gjyq me një padi kundë
Rezultatet e samitit të fundit të BE-së zhgënjyen madje dhe shtypin perëndimor, pavarësisht nga fakti se zakonisht gazetarët evropianë mbajnë një qëndrim shumë luajal ndaj udhëheqësve të Bashkimit Evropian. Përshtypja e përgjithshme rezulton e tillë: liderët e vendeve anëtare të BE-së sërish premtuan të zgjidhin të gjitha problemet ekzistuese, por rezultate konkrete nuk mundën të arrijnë dot.
Samiti i BE-së ra dakord për krijimin gradual të bashkimit bankar në vitin 2013. Informacionin përkatës e bëri publik Sekretari për shtyp i Komisionit Evropian Olivier Bailly.
Banka Botërore paralajmëron për këtë vit ngadalësimin e rritjes ekonomike të shteteve të rajonit të Azi-Paqësorit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31