×
bankat, Maj 2012
Anëtarët e Këshillit të Bordit Drejtues të Bankës së Vatikanit i dhanë votën e mosbesimit kreut të saj Ettore Gotti Tedeschi, i cili drejtonte bankën që prej vitit 2009.
Organizata për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (OECD) ditën e martë deklaroi se
Vendosja në qarkullim në Greqi e një monedhe paralele me euron do ta ndihmojë vendin
Grekët ditët e fundit kanë tërhequr nga depozitat bankare rreth 800 milionë euro në lidhje me krizën politike dhe druajtjet që kanë të bëjnë me daljen e mundshme të vendit nga zona e euros.
Policia e Nju Jorkut po zhvillon hetimin në lidhje me zbulimin e gjashtë pakove dhe zarfeve, q
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31