×
bankat, Dhjetor 2009
Sberbanka e Rusisë i paraqiti gjigandit amerikan të automobilave "General Motors" një llogari shumëmilionëshe dëmshpërblimi për marrëveshjen e prishur në lidhje me ujdinë e shit-blerjes së kompanisë gjermane të automobilave Opel.
Banka e Rusisë po hedh në qarkullim shumë monedha përkujtimore prej metalesh të çmuara. Një pjesë e tyre i kushtohet futbollistëve të famshëm rusë Lev Jashin, Konstantin Beskov dhe Eduard Strelcov.
Deri në fund të vitit banka Qendrore e Rusisë do të hedhë në qarkullim monedha argjendi, të cilat u kushtohen futbollistëve të njohur Lva Jashinit, Konstantin Beskovit dhe Eduard Strelcovit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
31